REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
3 Dhjetor 2017

Shumë ngjyra dhe shumë fantazi për uniformat e skuadrave të Serisë A: nga ngjyra e artë tek ajo jeshile fosforeshente dhe ajo e kamuflazhit

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment