REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri

Kamomili, pozitiv edhe për rënien nga pesha

3 Shtator 2017 10:57
Kamomili është një nga bimët më të njohura shëruese, e cila që nga lashtësia përdoret për shkak të ndikimeve pozitive dhe të dobishme, që ka në mbi shëndetin e njeriut Sot gjithnjë e më shumë përdoret për trajtimet e problemeve të ndryshme. Gjithashtu kjo bimë mund t’iu ndihmojë për të rënë nga pesha, më shpejt dhe në mënyrë të balancuar. Megjithatë, mos mendoni se çaji i kamomilit është ilaç çudibërës për dobësimin, nuk ekziston një gjë e tillë, por mund t’iu shërbejë në ushqyerjen e shëndetshme. I pasur me kalcium, magnez, kalium dhe vitaminën A, ky çaj mund të jetë aleat i rëndësishëm duke ju ndihmuar të bini nga pesha. Një filxhan çaj në ditë, në verë apo dimër, është ideal për shëndetin tuaj.
Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment