REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Kërcimi tradicional i Didier Drogbasë

Kërcimi tradicional i Didier Drogbasë

1 Dhjetor 2017 15:41

Didier Drogba nuk është i mirë vetëm në futboll. Sulmuesi nga Bregu i Fildishtë ka treguar zotësinë e tij në një ceremoni familjare në kryeqytetin e shtetit afrikan, Abdijan, duke kërcyer një valle tradicionale.

Me një shkop me xhufkë, ai u dallua për lëvizjet shumë origjinale të trupit, të cilat morën shumë vëmendje dhe vlerësime nga të pranishmit në këtë event.

Drogba i kërkoi valltarit që të lironte hapësirën dhe e zëvendësoi atë më së miri.

 

 

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment