REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri
6 Dhjetor 2017

Spartaku i Moskës ka treguar armën sekrete në prag të përballjes kundër Liverpool-it në Moskë.

Ajo është doktoresha e skuadrës, Victoria Gameeva, e cila ka gopak ndikim në performancën e futbollistëve.

Bukuroshja brune u ka vendosur rregulla strikte futbollistëve, të cilat do t’i ndihmojnë ata në sfidën kundër të kuqve.

Nuk ka seks për futbollistët përpara takimit. Ky është urdhri i Victoria-s, e cila mendon se marrëdhëniet seksuale ulin performancën e futbollistëve.

“Për femrat është e vërtetuar shkencërisht se seksi u bën mirë dhe ndikon duke rritur performancën e tyre fizike. Ne artet parciale ndodh që 5-10 minuta pasi një sportiste ka kryer marrëdhënie të luftojë dhe rezultatet e saj do të jenë më të mira. Kurse për meshkujt është e kundërta. Ata duhet që të shmangin marrëdhëniet, 2-3 ditë para takimit”, shpjegoi Victoria.

Doktoresha shtoi se futbollistët shpesh i shkruajë në rrjete sociale për ta komplimentuar për fizikun dhe bukurinë e saj, por ajo është strikte në të tilla gjëra. Me lojtarët ekzistojnë vetëm marrëdhënie doktor-pacient.

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment