REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri
7 Dhjetor 2017

Ata janë çifti më i përfolur i momentin, Christian Bobo Vieri dhe Costanza Carcciolo. Kanë vendosur që Krishtlindjet t’i kalojnë në një vend të nxehtë, në Miami. Teksa biondia përkrah Bobo Vierit shfaqet shpërthyese.

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment