REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri

Milan, Fassone: Nuk ka shpenzime të mëdha në janar

13 Nëntor 2017 16:32

Marco Fassone pranon se Milani do të shpenzojë vetëm nëse është e nevojshme pasi klubi ka shënuar një humbje prej 32.6 milionë eurosh.

“Sport Mediaset” raporton se Fassone bëri vërejtjen pas një takimi të vogël aksionerësh në “Casa Milan” të martën.

Milan njoftoi se ata kishin një humbje prej 32.6 milionë euro në mes të 1 janarit dhe 30 qershorit, 3.4 milionë euro më pak në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Për më tepër, pronari i kuqezinjve Li Yonghong u konfirmua se kishte paguar 22 milionë euro të premten e kaluar, si pjesë e një rritjeje të pritshme të kapitalit.

Kjo erdhi pas një investimi fillestar prej 27 milionë € në shtator, megjithëse është ende 11 milionë euro më pak se 60 milion euro që klubi kishte parashikuar.

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment