REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri
9 Nëntor 2017

Topi “Telstar” rikthehet sërish në një kompeticion botëror, por me detaje të cilat janë karakteristikë e shekullit të 21-të.

Topi mjaft popullor i përdorur në kampionatin botëror të vitit 1970 do të përdoret në finalet e verës së ardhshme në Rusi dhe në të do të ndërfutet një çip.

Teknologjia inovative, e cila është e zakonshme në tabletat dhe smartfonët dhe shërben për pagesat online, do të vihet në zbatim për herë të parë në historinë e një botërori.

Çipi NFL (komunikimi afër-fushës) do të jetë brenda topit për herë të parë. Ideja është që fansat të reagojnë me topin duke përdorur smartfonët e tyre.

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment