REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri

Sa i çmendur ky tifoz

3 Nëntor 2017 15:39

ifozët janë shumë të lidhur me skuadrat e tyre të zemrës dhe bëjnë gjithçka për t’i qëndruar atyre afër.

Pasioni i madh sjell edhe sjellje të çmednura nga ana e fansave.

Si rasti i tifozit në videon e mëposhtme, i cili edhe pse nuk dihet se cilës skuadër i përket, tregon se është aq i dhënë me fanellën dhe lojtarët, sa përveçse i mbështet fort në tribunë, u qëndron edhe afër dhe bën edhe nxemjen me futbollistët. 

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment