REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri
12 Nëntor 2017

EDS ndodhet pranë Kombëtares Shqiptare dhe në çdo ambient sportiv ku flitet shqip. Së fundmi iu sjellim fotot më të fundit nga seanca stërvitore e zhvilluar në Antalya dhe nga konferenca për shtyp e zhvilluar pak orë më parë.

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment