REZULTATET LIVE
Shiko listën e plotë
Video Galeri

Ushqimet që ju ndihmojnë të lehtësoni dhimbjen e stomakut

7 Shtator 2017 11:39
Problemet me stomakun janë të shumta. Nuk janë të paktë njerëzit që vuajnë nga stomaku, i cili i penalizon në ngrënien e ushqimeve të caktuara. Mirëpo shpesh herë ndodh që të kemi dhembje të tmerrshme në stomak kur ndonjë ushqim na rëndon apo na bën keq. Në të tilla raste, duhet që të dini se cili është ushqimi i duhur për të ngrënë që të mos keni probleme. Ka ushqime të caktuara që ndihmojnë për të zbutur stomakun, nëse kur keni dhembje apo ndiheni tepër të fryrë mund të konsumoni një nga këto ushqime dhe do të ndiheni shumë më mirë. [gallery columns="2" ids="17326,17327,17328,17329,17330,17331,17332"]  
Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment