Rezultatet Live në eduasportin.com

06 Dhjetor 2018

Eduasportin.com është një platformë informuese sportive. Ajo ofron një mori lajmesh nga vendi dhe bota për sportin. Jo vetëm futboll, por edhe aktivitete të tjera pasqyrohen në këtë sajt informues. I themeluar në vitin 2017, eduasportin.com nisi të kishte një rritje të madhe sa i përket publikut që e klikonte. Përditë e më shumë, teksa sot është një nga portalet që ka një rrymë të dedikuar njerëzish që e ndjekin.

Eduasportin.com përveç lajmeve të ndryshme, ofron dhe rezultatet live për çdo ndeshje të çfarëdo lloj kampionati. Rezultatet live mund t’i gjeni në krye të faqes, ku pasi të keni klikuar në këtë sektor, do t’iu shfaqen të gjitha ndeshjet sipas ditës dhe në bazë të kampionateve të ndryshëm.

Sektori i quajtur rezultatet live ofron së pari ndeshjet e ditës, ato që janë të caktuara me termin “live”, pra që janë të raportuara dhe nga kompanitë e basteve. Gjithashtu, ofron dhe skeda të posaçme për ndeshjet që janë luajtur një ditë më parë, por edhe për ato që do të luhen në ditët në vijim. Pra, një shumëllojshmëri skuadrash, kampionatesh, ndeshjesh e kombesh të mbledhura vetëm në një platformë të vetme.

Rezultatet live në krah të tyre ofrojnë dhe informacionet për ndeshjet e caktuara. Si para, gjatë, apo dhe pas luajtjes së ndeshjeve. Natyrisht, informacioni është i bazuar mbi statistika dhe burime të sigurta në mënyrë që publiku që klikon të mos mbetet asnjëherë i zhgënjyer.

Aktualisht, në eduasportin.com pasqyrohen rezultatet live vetëm të ndeshjeve të futbollit, duke mos përfshirë ato të sporteve si basketboll, volejboll, hokej, tenis apo të tilla si këto që janë të ndjekura nga një grup i cilësuar njerëzish, pasi jo të gjithë mund të ndjekin futbollin dhe të jenë të apasionuar pas tij. Kështu që mund të iu sugjerojmë që të klikoni në eduasportin.com për t’u informuar. Ja vlen!

 

Bedri koboci
7 Dhjetor 2018 në 23:38

Rezultati Live eshte faqja ku mund te klikojme!

PËRGJIGJU