Telegrafi sport

06 Dhjetor 2018

Telegrafi sport Ă«shtĂ« njĂ« sektor i sajtit informativ tĂ« pĂ«rditshĂ«m “telegrafi.com”. Telegrafi.com Ă«shtĂ« njĂ« sajt informues, i cili ofron njĂ« mori lajmesh jo vetĂ«m nga vendi, por edhe nga rajoni dhe bota. Telegrafi si media Ă«shtĂ« e regjistruar nĂ« KosovĂ«, por kjo nuk i pengon gazetarĂ«t kosovarĂ« qĂ« tĂ« shkruajnĂ« pĂ«r çfarĂ« ndodh nĂ« ShqipĂ«ri, nĂ« Maqedoni nĂ« rajon dhe mĂ« gjerĂ«. Natyrisht, informacionet azhornohen orĂ« pas ore, duke sjellĂ« nĂ« ditĂ« shumĂ« volum lajmĂ«sh pĂ«r ngjarje qĂ« ndodhin jo vetĂ«m nĂ« politikĂ«, por edhe nĂ« ekonomi, kulturĂ«, sport, shĂ«ndet, teknologji dhe shumĂ« kategori tĂ« tjera qĂ« pĂ«rbĂ«jnĂ« nĂ« kompleks Telegrafi.com.

Telegrafi sport është vetëm një dritare informacioni në këtë sajt lajmesh. Sporti, pra, nuk nënkupton vetëm futbollin. Aty përfshihen sporte të tjera të ndjekura nëpër botë si basketbolli, boksi, atletika, bilardo dhe shumë informacione që klasifikohen në këtë kategori.

NĂ« panelin telegrafi sport lajmet janĂ« tĂ« orĂ«s sĂ« fundit, pasi punojnĂ« njĂ« numĂ«r i konsiderueshĂ«m gazetarĂ«sh pĂ«r t’i dhĂ«nĂ« publikut atĂ« qĂ« ai kĂ«rkon nĂ« kohĂ« reale. Ka video sportive, lajme, rezultate apo dhe ngjarje tĂ« ndryshme qĂ« nĂ« ditĂ«t e sotme kthehen nĂ« formĂ« historiku nĂ« telegrafi sport.

Telegrafi sport ofron dhe livescores, që do të thotë rezultatet direkte të një ndeshje futbolli. Janë të përjashtuara kategoritë e tjera të sporteve, duke qenë se në Kosovë, ashtu si dhe në Shqipëri, futbolli është një nga sportet më popullorë.

Në këtë sektor të telegrafi sport nuk ofrohen vetëm rezultatet për ndeshjet më të rëndësishme të ditës, por nga çdo kampionat që ekziston në botë ju mund të ndiqni rezultatet direkt. Natyrisht, ju mund të përcaktoni disa ndeshje që i vlerësoni të rëndësishme dhe mund të ndiqni vetëm rezultatet e tyre përgjatë gjithë lojës. Nuk ofron baste sportive, por vetëm rezultatin në kohë reale si dhe ndryshimet që ndodhin brenda 90 minutash në një lojë futbolli.