• Hapi 1 : Plotëso formularin
  • Hapi 2 : Na Ndiq
  • Hapi 3 : Pergjigju pyetjeve
Plotësoni të gjitha fushat për të vijuar në hapin tjetër.
Pëlqeni faqen tonë në Facebook për të vijuar në hapin e tretë. Na ndiqni në rrjetet sociale për të rritur shanset për të fituar!
1 : Kush i fitoi zgjedhjet e FSHF-së ?
2 : Kush e fitoi vjet titullin Kampion i Kategorisë Superiore ?
3 : Kush e fitoi Topin e Artë për vitin 2017 ?
Faleminderit! Ju u bëtë pjesë e konkursit tonë!
Fituesit do të njoftohen më 10 Prill përmes e-mailit dhe SMS-ve. Nëse fituesit nuk përgjigjen brenda 24 orëve, ata do të humbasin shansin e tyre.