Kushtet e Përdorimit

Në portalin tonë mund të publikohen lajme, artikuj dhe materiale të ndryshme nga palë të treta, për të cilat EDS nuk mban përgjegjësi për të drejta autori.

EDS organizon lojra (quiz) shpërblyese me bazë njohurish, por kurrsesi nuk mund të konsiderohen lojra fati për aq kohë sa fituesi përzgjidhet fal njohurive të tij.

Parashikime (ose seksioni i basteve)

Parashikimet në faqen tonë krijohen nga individë ose sisteme automatike. EDS nuk promovon luajtjen e basteve sportive! Në këtë seksion nuk lejohet qasja/aksesi i personave nën moshën 21 vjeç. Luajtja e basteve ka risk financiar dhe moral. Bëni kujdes me varësinë ndaj këtij vesi!

Konkurset dhe Quizet e Njohurive

EDS zhvillon herë pas here quiz njohurish duke shpërblyer fituesit me forma të ndryshme jo monetare. Kurrsesi këto nuk mund të konsiderohen lojra fati apo lloje të tjera lojrash shpërblyese.

ulaş utku bozdoğan
ulaş utku bozdoğan astrolog
ulaş utku bozdoğan