30 mln për Majlindën, kur do ndodhë në Shqipëri?

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
26 Dhjetor 2017 19:54
Xhudistja dhe kampionia e botës, Majlinda Kelmendi, ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Kosovës, Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) dhe Federatën e Xhudos së Kosovës (FXHK)

Xhudistja dhe kampionia e botës, Majlinda Kelmendi, ka nënshkruar një marrëveshje me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Kosovës, Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) dhe Federatën e Xhudos së Kosovës (FXHK) për tu mbështetur financiarisht për përgatitjen e sportistes përpara lojërave olimpike 2020.

Kelmendi do të përfitojë 30 mijë euro. Një lajm mjaft i mirë për xhudistin, pasi ka mundësinë të përgatitet në kushte më të mira dhe mjaft komode.

Shembulli i dhënë nga shteti i Kosovës duhet të ndiqet edhe nga qeveria Shqiptare dhe Institucionet e tjera të sporteve në vendin tonë. Ndryshe nga Kosova, ata kujtohen vetëm në rastet kur sportistët fitojnë medalje dhe kanë suksese. Asnjë nga Institucionet tona nuk kujtohet para kompeticioneve, apo në momentet kur sportistët tanë hasin vështirësi. /EDS/

 

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike