Afati i përgjigjeve të testit antidoping, Begaj mund të quhet e pastër?

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
9 Janar 2018 21:20
Edhe pse ka kaluar më shumë se një muaj nga përfundimi i Botërorit ende nuk ka një përgjigje nga Institucioni Botëror i Antidopingut

Në kampionatin botëror të zhvilluar në AnehaimSHBA, Shqipëria u përfaqësua me 5 sportistë, ku Romela Begaj u shpall Kampione Bote. Arritje e jashtëzakonshme për një vend si i yni. Sipas procedurës të ndjekur nga  “World Anti-Doping Agency” e specializuar dhe e licencuar për kryerjen e këtyre testeve tek sportistët, duhet pritur rezultati nëse rezultojnë të pastër në mënyrë që të quhen kampionë.

Edhe pse kanë kaluar më shumë se një muaj nga përfundimi i këtij kampionati, në një kohë që këto përgjigje do të viheshin në dispozicion të federatës sonë të peshëngritjes brenda 3 javësh, ende nuk ka një përgjigje nga Institucioni Botëror i Antidopingut.

Kjo ka ndodhur për faktin se nëpunësit e kësaj agjencie kanë qenë me pushime.

Nëse do të kishte ndonjë prej sportistëve do të rezultonte pozitiv, patjetër që do të kishte ardhur dhe njoftimi i WADA-s.

Vetëm në rast të ndonjë surprize të pakëndshme Romela Begaj mund të quhet kampione./EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike