” Arena Kombëtare” po vjen…

” Arena Kombëtare” po vjen…

Shtëpia e re e kuqezinjve është drejt përfundimit. Federata Shqiptare e Futbollit të paktën një herë në çdo muaj ka pasqyruar në profilin e saj në “Facebook” punimet që po bëhen në ndërtimin e stadiumit të ri që do të mbajë emrin “Arena Kombëtare”.

Grupi i Panucci-t së shpejti do të shkelë në fushën e gjelbër të “Arenës Kombëtare”.

FSHF ka postuar së fundmi një video që tregon punimet intensive që po bëhen n ëish-stadiumin “Qemal Stafa”.

Shpresojmë që të përfundojë në kohë që të mund të shijojmë disa nga ndeshjet e kuqezinjve dhe të ekipeve të tjera vendasve./EDS/