baste të sigurta

12 Mars 2019Në kohën e sotme është shumë e lehtë që të ofrohen baste të sigurta në rrjetet sociale,faqe online apo blogje. Kur ju nisni që të lundroni në profile këshilluesish tëbateve apo faqe online, menjëherë do të vini re sukseset që ata kanë arriturfalë “zotësisë së tyre”. Kjo do t’ju bëjë të mendoni që duke marrë këshillat etyre, ju do të bëheni të pasur lehtë. Dakord, mund të ndodhë, por gjëjakryesore është që ju në fillim duhet të pyesni dhe të kërkoni për këtakëshilltarë ndeshjesh.

Nëse kanë të dhëna të verifikueshme dhe të detajuara, atëherë ndiqini. Në të kundërt, fshijini e mos u kushtoni vëmendje. Gjithashtu, kur ua bëjnë të lehtë fitimin dhe flasin për përqindje të larta suksesi, më mirë mos u merrni fare.

Vështirë që një bloger që e heq veten mjeshtër, të mund t’u japë baste të sigurta në pjesën më të madhe të ndeshjeve. Ose po mashtron, ose detyra e tij është që t’ju dërgojë direkt në faqet online të kompanive të basteve, pasi nga ato paguhet.

Kur bëhet fjalë për këshilla për baste të sigurta nga profilet apo faqet online pa pagesë, ju duhet të bëni kërkime shtesë, edhe nëse aty jepen informacione të detajuara nga arritjet e mëparshme të zotëruesit të saj.

Lundroni në internet. Nëpër forume apo në faqe të tjera në mediat sociale ka forume ku flitet për goxha për këto shërbime. Pra është e lehtë që e vërteta të merret vesh. E sigurt është që këshilltarët profesionistë për bastet e sigurta ekzistojnë. Ata mund t’ju ndihmojnë që të bëni para. Por juve ju duhet të jeni vigjilentë e të dalloni mashtruesit nga të aftët.

Besoni vetëm ata persona që dëshmojnë sukseset e tyre. Këto janë skedinat të cilat hidhen në rrjetet sociale. Si përfundim, sugjerimet për bastet e sigurta ekzistojnë, por ju duhet të tregoheni vigjilent.