Biondja sexy Trista Mikail dhe pasioni për snowboarding

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
15 Prill 2018 17:39

Trista Mikail është një modele amerikane me origjinë nga Idaho, e cili ka një pasion të zjarrtë për bording. Kjo modele e bukur bionde, në fakt, pëlqen të praktikojë wakeboarding dhe snowboarding. Dy sporte që duan ekuilibër dhe forcë. Por, veç aseteve si sportiste, Mikail magjeps me format e saj. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike