Bonucci: E falënderoj karantinën, më dha mundësinë të kthehesha në kohën e fëmijërisë

24 Mars 2020

Leonardo Bonucci ka publikuar një video nga vetëizolimi shkaku i coronavirusit.

Mbrojtësi italian ka thënë se e falënderon virusin për vetëm një gjë, që i ka kthyer atij kujtimet e fëmijërisë dhe që është më afër familjes së tij.

“E vlerësova dhe falënderova këtë karantinë, sepse isha në gjendje të bëja atë që nuk kisha qenë në gjendje të bëja më parë: të isha përsëri fëmijë dhe të luaja në oborr me djalin tim”, ka shkruar anëtari i Juventusit në Instagramin e tij.

“Koha që kemi thënë gjithmonë se nuk kemi, sot na u dha. Le të mos e harxhojmë duke u ankuar, por le ta jetojmë duke bërë atë që nuk kemi bërë gjithmonë sepse kemi thënë që nuk kemi kohë”.

“Dje me Lorenzon (djalin e tij) pata fatin të kujtoj të kaluarën, atë të kaluar që askush nuk do ta harrojë. Ndërsa jashtë ka nga ata që janë duke luftuar me vdekjen. Ka nga ata që po shpëtojnë jetë dhe ndaj të cilëve duhet të jemi falënderues, krenar për këta heronj”, ka shkruar më tej Bonucci.

Italia vazhdon të jetë e mbyllur dhe numri i vdekje madje ka kaluar edhe Kinën. /Telegrafi/

View this post on Instagram

Ed è quello che facevamo Noi da piccoli, le partite infinite nel cortile di casa. Quando scendevi per primo e aspettavi che arrivassero tutti gli altri, ti mettevi lì e cominciavi a giocare a battimuro. Volevi essere più preciso e miravi quel buco che c’era sulla parte di muro che avevi deciso fosse tua amica e poi piano piano cominciavano ad arrivare tutti gli altri. Iniziava la Finale di Coppa del Mondo del cortile. Ieri con Lorenzo ho avuto la fortuna di rivivere il passato, quel passato che nessuno dimenticherà mai. Mentre fuori c’è chi che sta combattendo la propria battaglia. Mentre fuori ci sono tutti coloro che salvano vite e ai quali bisogna soltanto dire grazie ed essere orgogliosi e fieri di questi eroi. Io ho apprezzato e ringraziato questa quarantena perché ho potuto fare quello che non avevo mai potuto fare prima: tornare bambino e giocare in cortile con mio figlio. Restare a casa non è poi così male. Quel tempo che abbiamo sempre detto di non avere, oggi ci è stato donato. Non sprechiamolo a lamentarci ma viviamolo facendo quello che abbiamo sempre rimandato perché dicevamo di non avere tempo. #iorestoacasa #distantimauniti #LB19

A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19) on Mar 24, 2020 at 3:56am PDT

Coronavirus – Statistikat

TotalKosova

Infektuar
Shëruar
Vdekur

Data credits CSSE at JHU

www.telegrafi.com