Disiplina “burgos” lojtaren seksi me 12 muaj pezullim nga fushat

18 Prill 2019

Në listën e gjatë të dënimeve që ka dhënë sot Komisioni i Disiplinës, spikat emri i Paula Jakut, lojtarja e Juban Danjës dhe ekipit Kombëtar të femrave. Disiplina ka vendosur që ta ndëshkojë Jakun me një pezullim të rëndë, duke e lënë jashtë fushave të lojës për 12 muaj.

Jaku

“Lojtarja e “Juban Danja” femra, Paula Jaku, për dhunë ndaj zyrtares të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/2/b të KDS, dënohet me 12 (dymbëdhjetë) muaj pezullim nga aktiviteti,” lexohet në njoftimin e Komisionit të Disiplinës.

Jaku 1Jaku 3

(BalkanWeb)

www.balkanweb.com