Hysaaaaaj! Aksion i mrekullueshëm, Shqipëria rikthehet në epërsi

10 Shtator 2019

ELBASAN

Minuta e 52-të dhe Shqipëria ka shënuar sërish. Ka qenë një aksion fantastik i kuqezinjve, që kanë kryer kombinime të shpejta me depërtimin e Elseid Hysajt, që është shfaqur i vetëm përpara Halldorsonit dheme të majtën ka çuar topin në rrjetë, duke ngritur peshë “Elbasan Arenan” që është entuziasmuar në maksimum pas këtij goli të shumëpritur.

(BalkanWeb)

www.balkanweb.com