Icardi lakuriq në diell. Wanda: Shpresoj të mos fryjë erë

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
10 Janar 2018 20:46

Relaks “i nxehtë” për kapitenin e Interit dhe për gruan e tij në Maldive. Gruaja e tij është dhe menaxherja e tij, ndërsa ajo sheh fotografinë e bashkëshortit të saj në Instagram, nuk vonon të komentojë: “Shpresoj të mos fryjë erë”, duke përfolur kapelen e tij të vendosur mbi gjenitale.

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike