Interi nuk ndalet me ndihmat, ja çfarë ka dhuruar së fundmi për të luftuar Koronavirusin

02 Prill 2020

Koronavirusi është përhapur me shpejtësi në të gjithë botën, teksa Italia është një nga vendet më të prekura ku janë regjistruar viktima të shumtë.

Një nga klubet që ka dhënë më shumë ndihma, është Interi që është munduar të bëjë sadopak që është e mundur, në këtë moment shumë të vështirë që po kalon Italia.

Një ndihmë tjetër ka dhënë Interi, teksa klubi dhe grupi Suning kanë dhuruar 300 mijë maska për Italinë. Së bashku me maskat janë dhuruar edhe produkte sanitare, veshje mbrojtëse dhe produkte për dezinfektim për tu përballuar Koronaviusi.

PANORAMASPORT.AL

www.panorama.com