Jona Dervishi i thotë të gjitha sekretet në këtë intervistë | VIDEO

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
23 Shkurt 2018 17:44
Rrëfimi ndryshe i zëdhënëses së FSHF

Të gjithë e njohin si zëdhënësja e FSHF-së, bukuroshja Jona, e cila jeton 24 orë me futbollin dhe di gjithçka që ndodh me kombëtaren shqiptare. Megjithatë, në intervistën e dhënë për rubrikën “90 sekonda me Eraldon” në Eduasportin, Jona Dervishi nuk është pyetur vetëm për punën e saj, por për shumë gjëra të jetës së përditshme: nga sporti, te gatimi, e ardhmja dhe... shija për fustanin e nusërisë. Do të zbaviteni!

 

 

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike