Juventus gjen qendërmbrojtës, vetëm 16 vjeç

Juventus gjen qendërmbrojtës, vetëm 16 vjeç

Ai quhet Radu Dragusin dhe është një nga qendërmbrojtësit më premtues në Evropë. I lindur në vitin 2002, rumun, në pronësi të Sport Regal: Dragusin ka qenë prej kohësh në sytë e Atletico Madrid (Sport Regal është një klub satelitor i madrilenëve) dhe Paris Saint Germain.

Por, Juventus duket se e ka djegur garën: në provë që nga dhjetori, Dragusin i ka bindur të gjithë. Dhe tani kompanitë janë duke negociuar: kërkesa për Sport Regal është rritur në 250 mijë euro, Juve po punon për çmimin.

Ata besojnë te vlera e mbrojtësit të qendrës dhe po përshpejtojnë për ta marrë. Po të firmosë, Dragusin duhet të nisë me Juventusin që nga sezoni i ardhshëm, pasi nuk ka bërë ende 16 vjeç. /EDS/