Kaos për huazimin e Pjaca, Juve akord me Schalke, por kroati mendon ndryshe…

Kaos për huazimin e Pjaca, Juve akord me Schalke, por kroati mendon ndryshe…

Kaos rreth situatës së sulmuesit kroat të Juventusit Marko Pjaca dhe huazimit të tij për 6 muaj.

Teksa dukej se Juventusi ishte gati për ta dërguar atë për të luajtur tek Schalke 04 pasi dy skuadrat Juventus dhe Schalke 04 kishin gjetur një marrëveshje ekonomike, huazim prej 1 milion e 500 mijë euro deri në qershor.

Në lojë ka hyrë një klub tjetër. Në mbrëmje, Wolfsburg ka kontaktuar Pjacën dhe ka marrë OK-in nga kroati, duke krijuar një situatë të papritur dhe tensioni ndërmjet klubeve të ndryshme.

Tani zgjedhja përfundimtare do të jetë zgjedhja Marko Pjaca, por edhe Juventusi gjithashtu do të kërkojë nga Ëolfsburgu të njëjtat kushte ekonomike të ofruara nga Schalke për të mbyllur operacionin.