Kur ke aq shumë para sa nuk di ç'të bësh më me to (FOTO)

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
16 Maj 2018 16:29

Që futbollistët janë të pasur kjo nuk diskutohet. Aq më tepër kur bëhet fjalë për ata të kampionatit anglez, rrogat e të cilëve kalojnë në shifra stratosferike. Por e gjithë puna është çfarë zgjedhin të bëjnë me këto para...

Shpesh futbollistët e kamur preferojnë të personalizojnë gjërat e tyre, si këpucët, apo veshjet. Por Jamie Vardy e ka çuar në një nivel krejt tjetër këtë stil. Fundjavën e shkuar ai dhe bashkëshorjta e tij Rebrekah mbërritën me një limuzinë të personalizuar në një festë në Londër, ku mund të dallohej qartë “logo” Vardy në pjesën e poshtme të makinës.

Çfarë mund të ketë mbetur tjetër pa i vënë “vulën”...?/EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike