Lady Djordevic mahnit rrjetin me fotografitë në Instagram

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
8 Shkurt 2018 23:48

Fotografitë e gruas së sulmuesit të Lazio-s, Fili Djodevic, kanë mahnitur fansat. Jovana është shumë aktive në Instagram. Fotografitë e saj janë shumë pikante dhe normalisht kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike