Lajmet në Top Channel

17 Prill 2019

Top Channel Ă«shtĂ« njĂ« nga televizionet qĂ«gĂ«zon licencĂ«n kombĂ«tare tĂ« transmetimeve nĂ« ShqipĂ«ri, i cili transmeton direktçdo program dhe jep informacionet nĂ« kohĂ« reale. Sektori mĂ« i ndjekur nĂ« kĂ«tĂ«televizion janĂ« lajmet. Lajmet nĂ« Top Channel mund t’i ndiqni prej orĂ«s 06:00 tĂ« mĂ«ngjesit deri nĂ« orĂ«t e vona tĂ«mbrĂ«mjes.

Lajmet në Top Channel transmetohen direkt dhe jo tëregjistruara e të përsëriten, ashtu siç mund të bëjnë disa televizione të paafirmuar, pasi si televizion kombëtar, Top Channel e ka të detyrueshme që tëtransmetojë për publikun në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe jo në ritransmetim.

Lajmet në Top Channel prekin disa çështje të jetës sëpërditshme, duke nisur nga çështjet sociale e duke kaluar te politika, sporti,ngjarjet në rajon dhe botë. Siç dihet, lajmet në Top Channel i kushtojnë rëndësi të veçantë ngjarjeve të aktualitetit dheqë janë të lidhura ngushtë me jetën e përditshme të shqiptarëve.

Vend mund tĂ« zĂ«rĂ« njĂ« çështje e ditĂ«s qĂ«ngjall interes pĂ«r publikun, por edhe jeta politike qĂ« Ă«shtĂ« e lidhur ngushtĂ«me shqiptarĂ«t. Edicionet mĂ« tĂ« ndjekura tĂ« lajmeve nĂ« Top Channel janĂ« ai i pasdites dhe ai i mbrĂ«mjes, pikĂ«risht nĂ« orĂ«n19:30, i cili Ă«shtĂ« edicion i zgjeruar dhe qĂ« merr vĂ«mendjen mĂ« tĂ« madhe pĂ«rvetĂ« temat qĂ« trajton. Ndoshta dhe orari i tillĂ« iu jep mundĂ«si gazetarĂ«ve qĂ«tĂ« kenĂ« mbledhur informacionin e duhur dhe t’ia paraqesin publikut nĂ« mĂ«nyrĂ«nmĂ« tĂ« zgjeruar.

Jo pak herë, lajmet në Top Channel kanë transmetuar informacione ekskluzive, të cilat kanë ngjallur reagim për një masë të madhe të publikut. Ndoshta, Top Channel mund të ketë pasur dhe audiencën më të madhe për ngjarje që kanë prekur drejtpërdrejt publikun, siç mund të kujtojmë shpërthimin në Gërdec apo të tjera video që kjo redaksi i ka transmetuar në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe