Lajmet online

12 Shkurt 2019

Portali eduasportin.com Ă«shtĂ« i ndĂ«rtuar pĂ«rt’ju ofruar gjithçka qĂ« ka tĂ« bĂ«jĂ« me botĂ«n e sportit, e kjo realizohet dukepostuar lajmet online. Sigurisht qĂ« publikoheninformacionet mĂ« pikante dhe ato mĂ« tĂ« veçanta, komentet e ndeshjeve si edheanaliza e deklarata sportive.

ËshtĂ« e kuptueshme qĂ« vĂ«mendja mĂ« e madhe do t’i kushtohet futbollit, nisur nga popullariteti masiv qĂ« ka ky sport nĂ« vendin tonĂ«, si edhe nĂ« KosovĂ« e Maqedoni. Por nuk do tĂ« anashkalohet as basketbolli, apo sportet e tjera. Eventet mĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishme sportive nuk do tĂ« mungojnĂ« nĂ« lajmet online qĂ« do tĂ« publikohen nĂ« kĂ«tĂ« portal.

Përgjithësisht lexuesi shqiptar ndjek me vëmendje të madhe kampionatin italian të futbollit. Tradita vazhdon që të jetë e pranishme në Shqipëri, ku klubet më popullore, Juventus, Inter dhe Milan kanë me mijëra tifozë dhe yjet e tyre gjithnjë ngjallin interes. Por popullaritet ka marrë edhe kampionati anglez, ai spanjoll dhe gjerman. Ashtu si edhe në Kosovë, ku sportdashësit duan të dinë gjithçka për klubet më të fuqishme evropiane.

Në lajmet online nuk do të mungojnë bëmat e futbollistëve më të famshëm të momentit. Gjithashtu do të postohen edhe konferencat për shtyp përpara ndeshjeve në kompeticionet më të forta. Por nuk do të lihen mënjanë as videot e veçanta apo fotogaleritë, që do të shoqërojnë ndonjë histori të klubit apo të ndonjë personazhi sportiv. Thashethemet apo intervistat me personazhet Vip të vendit janë pjesë e rëndësishme e materialeve të publikuara.

Qëllimi i lajmeve online të publikuara është që lexuesi të marrë informacionin e nevojshëm, të njëjtin që mund ta gjente në një portal serioz sportiv. Pra nuk ka vetëm këshilla apo parashikime të ndeshjeve të futbollit në portalin eduasportin.com por edhe informacion dhe zbavitje për lexuesit. Kështu që kur të klikoni në eduasportin.com, mos harroni se përveç udhëzimeve dhe parashikimeve, do të gjeni edhe lajme online të veçanta. /EDS/