Mediat bëhen bashkë për të transmetuar “Rusi 2018”

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
9 Janar 2018 22:27
“Twitter Inc” dhe “Snap Inc”

Korporata amerikane e masmedias “21st Century Fox” po bashkëpunon me kompaninë  “Twitter Inc” dhe “Snap Inc” për të transmetuar programe direkte dhe momentet më pikante që do të vijnë nga cdo ndeshje Botërorit “Rusi 2018”.

Kompania amerikane njofton se kanali i saj Fox Sports do të transmetojë ҫdo ditë nga 14 qershori deri në 15 korrik nga Sheshi i Kuq i Moskës duke dhënë renditjet e skuadrave, studimet paraprake të ndeshjeve dhe videot në ҫdo kohë me momemtet më të mira nga çdo sfidë.

Ndërsa për audiencën e Snapchatit do të editojë modele revistash të quajtura “Publisher Stories”. Gjithashtu Snapchat do të prodhojë dhe programin “Our Stories” me golat më të spikatur në Kampionatin Botëror të Rusisë të këtij viti dhe momentet më të mira që do të transmetohen nga Fox Sports.

Kontributi i kompanive mediatike të rrjeteve sociale në transmetimin e programeve nga disiplinat e ndryshme sportive është shumë e njohur në SHBA. Snapchat ka firmosur një marrëveshje disavjeҫare për raportimin para ҫdo sfide dhe një emision të dedikuar prej 30 minutash për ҫdo ndeshje të NFL. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike