Mertesacker injorohet nga tifozi

Mertesacker injorohet nga tifozi

Per Mertesacker është vënë në pozitë të keqe nga një tifoz. Mbrojtësi i Arsenal po kalonte pranë tribunës ku ndodheshin tifozët dhe njëri prej tyre i afroi dorën dhe lojtari në respekt të tij shtriu dorën që t’ia jepte.

Mirëpo, ultrasi për t’a injoruar lojtarin apo për t’a vënë në lojë në momentin që 33-vjeçari shtriu dorën, ai e hoqi. Në atë moment gjermani u nervozua, kjo duket qartë edhe nga reagimi që ai ka bërë.

Padyshim që kjo do të jetë një ndër videot më të shikuara të vitit. /EDS/