Mertesacker injorohet nga tifozi

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
4 Janar 2018 12:37
Shikoni si e ka tallur tifozi

Per Mertesacker është vënë në pozitë të keqe nga një tifoz. Mbrojtësi i Arsenal po kalonte pranë tribunës ku ndodheshin tifozët dhe njëri prej tyre i afroi dorën dhe lojtari në respekt të tij shtriu dorën që t'ia jepte.

Mirëpo, ultrasi për t'a injoruar lojtarin apo për t'a vënë në lojë në momentin që 33-vjeçari shtriu dorën, ai e hoqi. Në atë moment gjermani u nervozua, kjo duket qartë edhe nga reagimi që ai ka bërë.

Padyshim që kjo do të jetë një ndër videot më të shikuara të vitit. /EDS/

 

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike