Ndeshjetë sigurta free

17 Prill 2019

Me Ndeshjetë sigurta free do të kuptojmë ndeshjet që ofrohen nga blogje të ndryshme,apo faqe në rrjetet sociale të cilat ofrojnë pa pagesë ndeshje të caktuara, tëcilave iu është përcëktuar fundi para se të nisin të luhen. Natyrisht, janëindividë të veçantë apo një grup i caktuar njerëzisht që kanë lidhje me skuadratë ndryshme apo persona të infiltruar që transmetojnë se si do të përfundojënjë ndeshje futbolli.

Normalisht këto akte hyjnë te veprat kriminale, pasi paracaktimi i fatit të një ndeshjeje futbolli apo siç njihet ndryshe me termin trukim i një ndeshjeje futbolli, përbën një vepër penale. Megjithatë, në demokraci ekzistojnë forma nga më të ndryshmet dhe, kur futbolli është pjesë e skedinave të basteve, natyrisht që do të ketë dhe manipulime rezultatesh për interesa të një grupi të caktuar njerëzish.

Ndeshje të sigurta free ofrojnë disa blogje në internet, ose faqe në rrjetet sociale, të cilat ndonjëherë japin falas informacionin për një ndeshje. Por, ka edhe raste që bëhen pagesa marramendëse për të mësuar se si do të përfundojë një ndeshje futbolli. Natyrisht, ndeshje të sigurta free është e vështirë të gjesh, sepse rreziku i përhapjes së informacionit është i madh dhe në raste të tilla mund të ndodhin dhe situata të pakëndshme.

Situata tĂ« pakĂ«ndshme krijohen nĂ« rastet kur prokuroria dyshon dhe zbulon se kĂ«to ndeshje tĂ« sigurta free kanĂ« njĂ« burim brenda nĂ« klub, apo te gjyqtarĂ«t e ndeshjeve siç kemi parĂ« nĂ« vende tĂ« ndryshme tĂ« EuropĂ«s. Nuk janĂ« tĂ« pakta rastet kur ndeshje tĂ« sigurta free kanĂ« sjellĂ« dhe kaos nĂ« kampionate tĂ« ndryshĂ«m, pasi duke ndjekur veprimet hap pas hapi janĂ« zbuluar ata qĂ« kanĂ« kurdisur ndeshjet dhe nĂ« fund janĂ« dĂ«nuar. PĂ«r shembull rasti i Juventus-it pĂ«r çështjen e famshme “Calciopoli”, ku u dĂ«nuan disa ekipe dhe disa personazhe u pĂ«rjashtuan nga bota e futbollit italian.