Ndryshime te Ferrari, Raikkonen do të ketë inxhinier të ri

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
9 Janar 2018 17:55
Vetura e re e Formula 1 do të prezantohet më 22 shkurt

Kimi Raikkonen duhet të punojë me një tjetër inxhinier në pistë për vitin 2018 sipas asaj që referon Autosport.com. Pas tre vite pune së bashku me finlandezin David Greenwood, ka vendosur që të lërë skuderinë Ferrari, për motive personale. Inxhinieri britanik dëshironte që të kthehej në Angli dhe të punonte për Manor  në World Endurance Championship. Greenwood hyri në skuteri në vitin 2015, pasi kishte punuar si krye inxhinier për ekipin e Backbench Marussia.

Ferrari, ku vetura e re e Formula 1 do të prezantohet më 22 shkurt, ende nuk ka vendosur për një zëvendësues të Greenwood. Profili i zbuluar nga Marchionne është ai i Marco Matassa, që sapo ka ardhur te Ferrari nga Toro Rosso. Vendimi zyrtar ende nuk është marrë, por deri kur të përcaktohet data zyrtare, normalisht do të vendoset se kush do të jetë inxhinieri i pilotit finlandez. Lajme vijnë edhe nga Diego Ioverno, i cili nuk do të jetë më, inxhinieri ishte përgjegjës i përgatitjes së pistës në vitet e fundit, por do të lëshojë vendin për Jock Clear. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike