news 24 lajme

12 Shkurt 2019

News 24 është një televizion privat qëtransmeton informacione të ndryshme në 24 orë. News 24 lajme është edicioni informativ që i dedikohet çdo orëlajmeve më të rëndësishëm të ditës. Ngjarjet më të mëdha të ditës transmetohennë news 24 lajme ku natyrisht vëmendjemë të madhe marrin ngjarjet që kanë shkaktuar më tepër bujë, apo lajmetekskluzive të ditës.

Lajmet nga kronika e zezë dhe nga politika zënë hapësirën më të madhe në edicionin informativ, sepse janë dhe më të kërkuarat nga publiku. Jo vetëm kaq, por News 24 ofron dhe kutinë e lajmeve flash, ku transmetohen lajmet e orës së fundit.

“Lufta” pĂ«r lajmin e fundit çdo ditĂ« e mĂ« tepĂ«r bĂ«het mĂ« e fortĂ« nĂ«pĂ«rmjet televizioneve rivalĂ«, kĂ«shtu qĂ« News 24 lajme i jep vĂ«mendje tĂ« theksuar kĂ«saj pjese, duke mundĂ«suar dhe transmetim direkt tĂ« ngjarjeve qĂ« prekin njĂ« masĂ« tĂ« gjerĂ« tĂ« popullatĂ«s.

Siç janë për shembull protestat, shpërthimet, apo ndonjë skandal, në news 24 lajme marrin hapësirë të theksuar, sepse nuk mungon dhe transmetimi direkt. Gazetarët e Neës 24 janë të prirur që të shkojnë në terren për të fituar lajmin e fundit, jo vetëm në situata normale, por edhe anormale ku mund të ketë dhe incidente që ata mund të rrezikojnë dhe jetën.

News 24 lajme mund ta ndiqni direkt dhe në internet. Duke klikuar në sajtin e Balkanweb ju mund të gjeni dhe në livestream televizionin News 24. Balkanweb, Gazeta Shqiptare dhe News 24 janë në pronësi të të njëjtit pronar dhe janë i njëjti grup mediatik. Duke qenë e tillë, tashmë publikut i ofrohet dhe aplikacioni i Balkanweb për telefonët tuaj, duke e shkarkuar ju merrni informacionet më të fundit në kohë reale. Pra, gjithçka nuk ofrohet nga News 24 vetëm nëpërmjet pamjeve filmike, por edhe me lajme flash që përcillen në telefonët tuaj në kohë reale.