Një trajnere personale seksi si Denise Milani

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
10 Prill 2018 11:34

Quhet Denise Milani, por ndryshe nga mbiemri i saj nuk është italiane, por çeke. Në moshën 37-vjeçare ajo njihet si mbretëresha e erotizmit si dhe për gjoksin më të bukur në botë, një çmim që e mori në kohën kur u transferua në Los Angeles në vitin 2005. Fillimisht e nisi karrierën e saj si fizioterapiste, por me trupin dhe bukurinë e saj nuk kishte si të mos binte në sy të organizatorëve dhe zbuluesit e modeleve. E zbuluan në një portal të famshëm Sports by Brooks, dhe që atëherë fama e saj ishte vetëm në rritje. Puna e saj si modele sporti ishte një sukses i vërtetë. Ishte imazh dhe përfaqësuese për çdo lloj sporti, si tenis, futboll amerikan, sportet motorike etj.

Denise realizoi me qindra reportazhe sportive dhe në të gjitha shkëlqeu, por sigurisht e ndihmuar shumë edhe nga paraqitja e saj. Më pas, në vitin 2007, u përzgjodh Miss Bikini dhe pas 2 vitesh lexuesit e  të famshmes “Askmen.com” e pozicionuan në vendin e 33 nga 100 femrat më seksi të botës. Denise Milani iu propozua më pas që të zhvishej për “Playboy”, një rol që e refuzoi menjëherë. “Unë e zhveshur? Nuk do ta bëja edhe nëse do të më paguanin 1 milionë dollarë” u shpreh ajo. Tashmë 37-vjeçarja triumfon si trajnere personale. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike