Paraqitja e klubeve, rritet koeficienti i Shqipërisë në Europë

Paraqitja e klubeve, rritet koeficienti i Shqipërisë në Europë

Ecuria e mirë e Skënderbeut në fazën e grupeve të Europa League ka bërë që Shqipëria të rrisë koeficientin e saj në renditjen e UEFA-s, e cila bazohet në paraqitjen e ekipeve në kompeticionet evropiane.

Pas eliminimit të korçarëve vendi ynë ëhstë në vendin e 34-tët ndërkohë që ka një koeficient më të lartë që shkon në 85. Vendin e parë në këtë renditje e mban Spanja dhe më pas vijnë Italia, Anglia e Gjermania.