Plani i Putinit për të bllokuar huliganët gjatë botërorit

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
22 Dhjetor 2017 12:16
Presidenti nuk do dhunë

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin ka hartuar një plan për të bllokuar huliganët vendas që të shkatërrojnë zhvillimin e kampionatit botëror në Rusi 2018.

Numri 1 i shtetit i ka kërkuar ish KGB-së, që tani njihet si FSB dhe është policia sekrete, që të merret me identifikimin dhe bllokimin e të gjithë huliganëve dhe të shitësve të biletave në tregun e zi, në mënyrë që mbarëvajtja e eventit të shkojë normalisht.

Putin është i vendosur që në të gjithë planetin të jepet një imazh pozitiv i vendit të tij gjatë zhvillimit të turneut.

Masat dot ë jenë shumë të ashpra ndaj e personave që shesin bileta në tregun zi dhe të atyre që shkaktojnë rrëmujë, me dënime që shkojnë nga 8 deri në 15 vite burg.

Fuqia e policisë sekrete është rritur së tepërmi në vitet e fundit, ndërsa ata kanë qenë protagonistë të arrestimeve të bujshme në vend, si edhe të masave të ashpra që ndërmarrin për të parandaluar sulmet terroriste.

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike