Portali Shqip

22 Janar 2019

Portali Shqip është një sajt informues për publikun e gjerëpër lajmet nga vendi dhe bota. Portali Shqip është platformë informuese,analitike, edukuese dhe argëtues për të gjithë shqiptarët, kudo që ndodhen,brenda dhe jashtë kufijve shtetërorë.

MĂ« tepĂ«r i bazuar te lajmet e sĂ« shkuarĂ«s, te historitĂ« dhe kultura, duke na i sjellĂ« sĂ«rish nĂ« vĂ«mendje nĂ« ditĂ«t e sotme. Padiskutim, ka fakte tĂ« sĂ« shkuarĂ«s qĂ« i vijnĂ« nĂ« ndihmĂ« brezit tĂ« ri pĂ«r t’u informuar se si ka qenĂ« jeta mĂ« parĂ« nĂ« vendin tonĂ«, ndryshimet politike apo kultura qĂ« ka trashĂ«guar ShqipĂ«ria.

Portali Shqip gjendet nĂ« sajtin shqip.al, i cili ka dhe nĂ«ndihmĂ« revistĂ«n “Shqip”, e cila botohet nĂ« mĂ«nyrĂ« periodike me materiale tĂ«veçanta. Natyrisht qĂ« Portali Shqip nuk vjen vetĂ«m me materiale tĂ«centralizuara, por herĂ« pas here ata i kushtojnĂ« vĂ«mendje tĂ« theksuar edhejetĂ«s politike, zhvillimeve tĂ« ndryshme tĂ« aktualitet, teknologjisĂ« apo botĂ«ssĂ« sportit.

Sapo klikon në Portali Shqip dallon një mori informacioni, madje dhe opinione të ndryshme. Portali Shqip nuk azhurnohet me materiale të orës së fundit, padiskutim, por vetëm kur ka çështje të rëndësishme natyrisht që ndiqen nga gazetarët e tyre që publikojnë çdo gjë.

Zakonisht materialet që zënë hapësirën më të madhe janë ato historike, siç e thamë edhe më sipër. Por, edhe reklamat kushtuar vendit tonë, bukurive të natyrës së maleve, bregdetit, lumenjve apo qyteteve antikë që publikohen në këtë portal.

Portali Shqip duket qartĂ« se nĂ« vetvete mbledh publicistĂ«t apogazetarĂ«t mĂ« me emĂ«r, duke publikuar herĂ« pas here lajmet apo opinionet e tyrerreth fakteve tĂ« ndryshĂ«m qĂ« kanĂ« tĂ« bĂ«jnĂ« me ShqipĂ«rinĂ«. Temat mĂ« tĂ«rĂ«ndĂ«sishme, siç duket edhe sapo klikon nĂ« shqip.al, janĂ« ato qĂ« lidhen mehistorinĂ« e vendit tonĂ«, natyrisht qĂ« janĂ« dhe mĂ« tĂ« kilikuarat nga publiku igjerĂ«, i cili mĂ« parĂ« lexonte kĂ«to informacione nĂ« revistĂ«n “Shqip” qĂ« prejvitit 2002.