Quiz? Jeni mjeshtër në futboll? Gjeni klubin nëpërmjet logos

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
2 Mars 2018 16:45
Nëse mendoni se i njihni të gjitha ekipet, provojeni njëherë

Jeni shumë i dhënë pas futbollit? Atëherë ky quiz është fiks për ju. Nëse mendoni se i njihni të gjitha skuadrat dhe nuk ka njeri që t’ua kalojë, atëherë provojeni njëherë. Më poshtë janë logo të klubeve të ndryshme dhe ju duhet që të gjeni se për cilat skuadra bëhen fjalë. Mos e merrni me stres, pasi asgjë nuk është shumë e vështirë. A jeni gati?

 

Quiz/ A mund të gjeni sponsorët në këto fanella të viteve '90?

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
15 Mars 2018 16:15

Nëse jeni një tifoz i sëmurë i futbollit dhe doni të testoni kujtesën tuaj, atëherë ky quiz bën për ju. Nuk do të harxhoni më shumë se 2 minuta kohë, por e sigurt që do të zbaviteni. Atëherë ja si funksion ky quiz. Do t’ju paraqiten 14 fotografi nga fanella të skuadrave të futbollit përgjatë viteve 1990. Sponsori kryesor është fshirë, e pikërisht ju takon juve që ta gjeni atë. Për ta bërë disi më të lehtë, janë dhënë tri alternativa. Tani është radha juaj.

 

Quiz/ Sa dini për ngjarjet sportive të vitit 2017? Zbulojeni!

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
1 Mars 2018 11:04
Provojeni dhe mësojeni nëse ua kalon apo jo njeri

Viti 2017 ka qenë i mbushur plot me gara sportive, duke i dhënë larmishmëri dhe shumë emocione botës së sportit. Atletët nga disiplina të ndryshme kanë konkurruar mes tyre për të fituar çmime me rëndësi, të cilat kanë pasur një vëmendje të madhe nga tifozët dhe mediet.

Emocione, zhgënjime triumfe, lumturi për duelet dhe finalet më të veçanta. Për të gjithë ju që jeni dashamirës të sportit, kemi përgatitur një quiz që të mund të testoni kujtesën dhe zotësinë tuaj në lidhje me garat sportive të vitit të shkuar. Provojeni!

 

10 klubet që kanë fituar më shumë nga Champions League

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
13 Shkurt 2018 16:32
Suksesi ua ka mbushur arkat disa ekipeve

Përveç lavdisë që një klub merr kur fiton Champions League në mbarë botën, edhe përfitimet financiare nuk ngelen pas. Që nga rikompozimi i këtij kompeticioni në vitin 1992, u ndryshua edhe shpërndarja e të ardhurave për klubet pjesëmarrëse.

Fondi i Champions League-s i caktuar nga UEFA është shpërblimi më i madh për klubet në planet, madje më shumë se sa marrin kombëtaret në Kupën e Botës.  Në sezonin 2016-2017, UEFA caktoi shumën e 1.3189 miliardëve eurove që u shpërndanë mes klubeve pjesëmarrëse.

 

QUIZ: Zbuloni sportin ekstrem që ju përshtatet më shumë

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
25 Janar 2018 17:57
Mësoni më shumë për veten tuaj

Je gjithnjë në kërkim të adrenalinës? Zbuloni se cili sport ekstrem i përshtatet më shumë karakterit tuaj...