QUIZ: Ju sfidojmë me 10 pyetje për "Topin e Artë"

Ti mund ta lexosh kete ne 1 min.
11 Janar 2018 17:34
Sfida e radhës për të apasionuarit pas sportit

Ndryshe nga quiz-et e mëparshme, këtë herë Eduasportin.com ka menduar që të provojë njohuritë tuaja në lidhje me ceremoninë e "Topit të Artë". Nuk do të flasim vetëm për Messi-n dhe Ronaldo-n, prandaj bëhuni gati! 
Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike