REZULTATET LIVE
Shiko listen e plote
Sfida e radhës për të apasionuarit pas sportit

QUIZ: Ju sfidojmë me 10 pyetje për "Topin e Artë"

11 Janar 2018 17:34

Ndryshe nga quiz-et e mëparshme, këtë herë Eduasportin.com ka menduar që të provojë njohuritë tuaja në lidhje me ceremoninë e "Topit të Artë". Nuk do të flasim vetëm për Messi-n dhe Ronaldo-n, prandaj bëhuni gati! 
Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment
Ronaldinho QUIZ

10 Pyetje për legjendën Ronaldinho

17 Janar 2018 14:51

 
Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment
Kush ka më shumë njohuri?

"Serie A" rikthehet të premten, provoni veten me 10 pyetje!

4 Janar 2018 17:27

"Serie A" rikthehet këtë të premte. EDS ka përgatitur një QUIZ për njohuritë që keni. Sigurisht që fituesi do shpërblehet! /EDS/

 

 
Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment
El Clasico Quiz

Sa njohuri keni për "El Clasico"? Testoni veten me këtë QUIZ!

21 Dhjetor 2017 12:18

"El Clasico" rikthehet këtë të Shtunë. EDS ka përgatitur një QUIZ për njohuritë që keni për këtë përplasje titanësh.
Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment
Bëhuni fitues në "Eduasportin", aty ku më të mirët shpërblehen!

QUIZ: Provoni veten me 10 pyetje nga Premier League

19 Dhjetor 2017 21:00

"Eduasportin" ju sfidon me 10 pyetje mbi kampionatin anglez. Ju paralajmërojmë se niveli i vështirësisë është mjaft i lartë, kështu që kujdes! Fituesi si gjithmonë do të shpërblehet, mos e humbni mundësinë...

Jeni i lutur të hyni në llogari që të lini një koment