Reja shpjegon filozofinë e tij: Dua një ekip agresiv

17 Prill 2019

Edy Reja ka shpjeguar dhe filozofinë e tij të lojës, atë që kërkon nga përfaqësuesja shqiptare por fillimisht kërkon pak më shumë kohë për tu njohur me ekipin:

“Mua më pëlqen të impostoj skuadra me logjike, unë kam qejf skuadrat agresive, por jo gjithmonë. Kjo është një punë që duhet ta bëj në pak kohë. Varët nga shumë situata, varet nga grupi. Çfarë stimujsh mund të ketë lojtari.

Në vitet që kam gjatë eksperiencës time, arrij të kuptoj dhe t’u hyjë në kokë lojtarëve. Në këtë punë, kushdo që punon me kombëtaret nga që si ka gjithë kohën lojtarët, duhet të hyjë në mënyrë sa më të shpjete në sintoni me ta. Më lini pak kohë të njoh skuadrën dhe që shohim rezultatet”.
(BalkanWeb)

Armand Duka prezanton Edy Reja, flet tekniku italian
www.balkanweb.com