rezultatet e futbollit

08 Janar 2019

Jen i një tifoz i çmendur i futbollit? Plus qëju pëlqen edhe të luani baste? Atëherë të informoheni për rezultatet e futbollit të luajtur një ditë më parë për ju është njësojsi kafja e mëngjesit. Marrja e informacionit nuk përbën problem, pasi në ditëte sotme ka aq shumë alternativa falë internetit, kjo në sajë të faqeve të duhurapër parashikime ndeshjesh apo rezultatete futbollit, madje edhe live.

Duke qenë se interesimi për rezultatet e futbollit lidhet me të luajturit baste, pasi të rrallë janë ata që do ta linin ekipin e zemrës pa parë, ky shkrim do të ndërtohet për t’i shërbyer bastexhinjve. Ka shumë sajte ku ju mund të gjeni informacione me bollëk ku gjenden rezultatet e mëparshme apo të gjitha llojet e mundshme të statistikave, për lojtarë dhe ekipe.

Në vendin e duhur, mund të gjenden të dhëna mjaft të çmuara. Këto janë disa nga faqet e duhura për parashikime ndeshjesh në mënyrë që më pas rezultatet e futbollit nga ju të hedhura të jenë “të qëlluara në kokë”. Për më tepër që aty janë me qindra rezultatet e takimeve të luajtura një ditë më parë, apo disa orë më parë. Mjafton të kërkoni. E nisim nga soccerway.com, që është një sajt që mbulon me qindra kampionate anembanë botës. Një tjetër shërbim është se për ekipet në kampionatet e mëdha, ju mund të shikoni formacionet dhe rreshtimin. Aty ka edhe statistika për përballjet e mëparshme, renditja, golashënuesit dhe forma aktuale.

Vazhdojmë me Futbol24, që ka një aplikacion shumë të mirë dhe mundon lajmërime live për gola. Vizitorët mund të përdorin edhe faqet e statistikave për të kontrolluar duelet kokë më kokë dhe kohën e shënimit në sfidat e fundit.

Rezultatet e futbollit mund të shikohen edhe në ëhoscored.com. gjithashtu në këtë faqe gjeni rreshtimin dhe statistika e fakte përpara nisjes së takimit.

Të gjitha kompanitë më të mëdha të mundësojnë rezultatet e futbollit të luajtur më herët, si të huaja, edhe shqiptare.