Sacchi: Milani im do të fitonte edhe me Fair Play Financiar

20 Prill 2019

Ish-trajneri i Milanit, Arrigo Sacchi, ka hedhur poshtë sugjerimet e Adriano Gallianit se Rossonerët nuk do të fitonin kurrë Ligën e Kampionëve nëse do të ekzistonin rregullat e Fair Playt Financiar.

Ish-drejtori i Milanit ka thënë javën e kaluar se FFP do të kishte limitur tej mase investimet e Milanit.

“UnĂ« nuk pajtohem me Gallianin”.

“Milani im do tĂ« kishte fituar nĂ« EvropĂ« dhe me tĂ« hollat nga Liga e KampionĂ«ve, ata do tĂ« vazhdonin tĂ« bĂ«nin kĂ«shtu”.

“A e keni ditur se atĂ« kohĂ« Napoli ka pasur paga mĂ« tĂ« mĂ«dha se Milani dhe ne ishim ata qĂ« dominuam?”, dekaroi Sacchi.

/Telegrafi/

www.telegrafi.com