Saskia, sportistja më e bukur e Lojërave Olimpike

Ti mund ta lexosh kete ne 0 min.
10 Shkurt 2018 14:40

Saskia Alusalu, është një nga sportistet më të bukura të Olimpiadës Dimërore, që startoi ditën e djeshme. Patinatorja 23-vjeçare ka marrë vëmendjen e mbarë mediave në botë me pamjen e saj.

Sportistja ishte flamurmbajtësja e atdheut të saj Estonisë dhe që në atë moment kamerat nuk mund të mos e fokusonin bukurinë e saj.

Siç mund të shikoni edhe në fotogalerinë e ofruar, Saskia përveçse një patinatore e suksesshme është edhe një femër tepër e bukur dhe seksi. /EDS/

Kërkesa për kod të ri
Ne ju kemi dërguar një link për të ndërruar kodin. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike