Serie A publikon orarin e plotë për ndeshjet e mbetura

01 Qershor 2020

Serie A ka publikuar orarin e plotë të ndeshjeve të mbetura, të cilat do të fillojnë të zhvillohen nga e hëna e 20 qershorit.

Ndeshjet do të zhvillohen nga ora 16:15, 18:30 dhe 20:45, në mënyrë që t’u ikin temperaturave të larta në vend.

Aty do të ketë një diferencë vetëm pesë ditore në datat, 20 qershor, 23 qershor, 25 qershor, 29 qershor, 3 korrik, 10 korrik dhe 17 korrik.

Aaron Ramsey (Foto: Valerio Pennicino/Getty Images )

Ndeshjet e para do të zhvillohen më 20 qershor, ku kanë mbetur Torino-Parma dhe Verona Cagliari.

Data dhe ora e ndeshjeve të javës 36,37 dhe 38 do të publikohen me kohë.

Orari i plotë:

Java 25

E shtune Qershor 20

Torino-Parma (18:30)

Verona-Cagliari (20:45)

E diele Qershor 21

Atalanta-Sassuolo (18:30)

Inter-Sampdoria (20:45)

Java 27

E hëne Qershor 22

Bologna-Juventus (20:45)

Fiorentina-Brescia (18:30)

Lecce-Milan (18:30)

E marte Qershor 23

SPAL-Cagliari (18:30)

Verona-Napoli (18:30)

Torino-Udinese (20:45)

Genoa-Parma (20:45)

E mërkure Qershor 24

Inter-Sassuolo (19:30)

Atalanta-Lazio (20:45)

Roma-Sampdoria (20:45)

Java 28

E premte Qershor 26 

Juventus-Lecce (20:45)

E shtune Qershor 27

Brescia-Genoa (16:15)

Cagliari-Torino (18:30)

Lazio-Fiorentina (20:45)

E diele Qershor 28

Milan-Roma (16:15)

Napoli-SPAL (18:30)

Sampdoria-Bologna (18:30)

Sassuolo-Verona (18:30)

Udinese-Atalanta (18:30)

Parma-inter (20:45)

Java 29

E marte Qershor 30

Torino-Lazio (18:30)

Genoa-Juventus (20:45)

E mërkure Korrik 1

Bologna-Cagliari (18:30)

Inter-Brescia (18:30)

Fiorentina-Sassuolo (20:45)

Lecce-Sampdoria (20:45)

SPAL-Milan (20:45)

Verona-Parma (20:45)

E enjte Korrik 2

Atalanta-Napoli (18:30)

Roma-Udinese (20:45)

Java 30

E shtune Korrik 4

Juventus-Torino (16:15)

Sassuolo-Lecce (18:30)

Lazio-Milan (20:45)

E diele Korrik 5

Inter-Bologna (16:15)

Brescia-Verona (18:30)

Cagliari-Atalanta (18:30)

Parma-Fiorentina (18:30)

Sampdoria-SPAL (18:30)

Udinese-Genoa (18:30)

E hëne Korrik 6

Napoli-Roma (20:45)

Java 31

E marte Korrik 7

Lecce-Lazio (18:30)

Milan-Juventus (20:45)

E mërkure Korrik 8

Fiorentina-Cagliari (18:30)

Genoa-Napoli (18:30)

Atalanta-Sampdoria (20:45)

Bologna-Sassuolo (20:45)

Roma-Parma (20:45)

Torino-Brescia (20:45)

E enjte Korrik 9

SPAL-Udinese (18:30)

Verona-Inter (20:45)

Java 32

E shtune Korrik 11

Lazio-Sassuolo (16:15)

Brescia-Roma (18:30)

Juventus-Atalanta (20:45)

E diele Korrik 12

Genoa-SPAL (16:15)

Cagliari-Lecce (18:30)

Fiorentina-Verona (18:30)

Parma-Bologna (18:30)

Udinese-Sampdoria (18:30)

Napoli-Milan (20:45)

E hëne Korrik 13

Inter-Torino (20:45)

Java 33

E marte Korrik 14

Atalanta-Brescia (20:45)

E mërkure Korrik 15

Bologna-Napoli (18:30)

Milan-Parma (18:30)

Sampdoria-Cagliari (18:30)

Lecce-Fiorentina (20:45)

Roma-Verona (20:45)

Sassuolo-Juventus (20:45)

Udinese-Lazio (20:45)

E enjte Korrik 16

Torino-Genoa (18:30)

SPAL-Inter (20:45)

Java 34

E shtune Korrik 18

Verona-Atalanta (16:15)

Cagliari-Sassuolo (18:30)

Milan-Bologna (20:45)

E diele Korrik 19

Parma-Sampdoria (16:15)

Brescia-SPAL (18:30)

Fiorentina-Torino (18:30)

Genoa-Lecce (18:30)

Napoli-Udinese (18:30)

Roma-Inter (20:45)

E hëne Korrik 20

Juventus-Lazio (20:45)

Java 35

E marte Korrik 21

Atalanta-Bologna (18:30)

Sassuolo-Milan (20:45)

E mërkure Korrik 22

Parma-Napoli (18:30)

Inter-Fiorentina (20:45)

Lecce-Brescia (20:45)

Sampdoria-Genoa (20:45)

SPAL-Roma (20:45)

Torino-Verona (20:45)

E enjte Korrik 23

Udinese-Juventus (18:30)

Lazio-Cagliari (20:45). /Telegrafi/

We have some Serie A fixtures, ladies & gentlemen… pic.twitter.com/pXFxnx5iKV

— Chloe Beresford (@ChloeJBeresford) June 1, 2020

Coronavirus – Statistikat

TotalKosova

Infektuar
Shëruar
Vdekur

Data credits CSSE at JHU

Trendi i Coronavirus-it në Kosovë

Data credits:corona-ks

Të gjitha lajmet rreth Coronavirus-it
www.telegrafi.com