Shoqatat “fantazmë”, FSHF bën gati reagimin

Shoqatat “fantazmë”, FSHF bën gati reagimin

Çështja më e përfolur e këtyre ditëve për futbollin shqiptar është zgjedhja e presidentit të ri të FSHF-së. Dy kandidatura, Armand Duka që kërkon rikonfirmimin dhe Bashkim Fino që do të marrë këtë pozicion për herë të parë.

Megjithatë, fushata ka nisur, ka luftë në fronte për të dy. Fino me anë të bashkëpunëtorëve të tij ka zbuluar Shoqata “fantazmë” që kanë të drejtë vote, ndërsa FSHF deri më sot nuk ka dhënë sqarimin e saj.

Megjithatë, njoftimi vjen nga zyra e shtypit të FSHF-së, ku gazetarët dhe publiku njoftohen se nesër do të ketë argumentin dhe vendim të arsyetuar për gjithçka ka ndodhur.

“Ditën e nesërme, (e shtunë, ora 12:00) në selinë e FSHF do të ketë një komunikim për shtyp nga institucioni (një qëndrim zyrtar, jo konferencë për shtyp) për çështjen e shoqatave sportive”, thuhet në mesazhin e shpërndarë në adresat e gazetarëve.